ATK-luokan kalustusta

Heipä hei kaikki ahkerat ATK-luokkaa käyttävät lyseolaiset

Me ylläpidossa olemme tunnetusti ergonomiaa rakastavia ihmisiä, ja siispä meillä on suunnaton ilo ja kunnia saada esitellä teille tänä päivänä uudet, upeat kalusteet, jotka on viimeinkin saatu uuteen ATK-luokkaan.

Uudet tuolit

Valtuuttamamme kalustetoimittajat ovat tehneet ilmeisen mittavaa tutkimus- ja kehitystyötä suunnitellessaan korkeudeltaan sopivat tuolit ATK-luokkaamme. Tällä tavalla pyrittäneen takaamaan paras mahdollinen kokemus järjestelmän loppukäyttäjille.

Kalusteet toimittanut yritys ei ole paljastanut suunnittelu- ja kehitysprosessinsa salaisuuksia, joten kenelläkään ei ole varmaa tietoa, miksi tuolien korkeus on juuri tämä. Yksi asia on kuitenkin varmaa: Sana "ergonomia" saa tässä ratkaisussa täysin uuden merkityksen.

Eikä tässä suinkaan ollut vielä kaikki.

Kuvassa tyytyväinen loppukäyttäjä tutustumassa uuteen toimintaympäristöönsä. Taka-alalla muun muassa harhaoppinen propagandajuliste sekä LART-työkalu.

Uudet tietokonepöydät

ATK-luokkaamme on lisäksi saatu upeat tietokonepöydät, joissa ei kuitenkaan ole tietokoneita, eikä niitä muuten ole tulossakaan. Sen sijaan tarjoamme töpseleistä sähköä sitä tarvitseville.

Uuden sukupolven ATK-luokassa ei staattisia työasemia paljolti tarvita, sillä tekniikan pääroolin opetuskäytössä oletetaan olevan siirtymässä staattisten työasemien käytöstä mobiililaitteiden ja siirrettävien ratkaisujen soveltamisen puolelle. Myös Lyseolle on odotettavissa kannettavia tietokoneita tai tablet -kokonaisuuksia koekäyttöön seuraavan vuoden aikana. Tästä kuitenkin kerrottakoon vasta myöhemmin lisää.

Viikon kysymys: "Oletko tyytyväinen ATK-luokan kehityssuuntaan?"

On sanomattakin selvää, että uusi ATK-luokka on hätkähdyttävä kokonaisuus, ja sitä kehitettäessä on tehty monia rohkeita ratkaisuja. ATK-luokka on joka tapauksessa hyvää vauhtia valmistumassa, mutta olemmeko me valmiit siihen? Kertokaa, kysykää ja jakakaa mielipiteenne.

--

Kirjoittanut: Mikko Kumara

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistetaan, että olet ihminen ja estetään roskapostirobotit. Kommentit julkaistaan, kun ylläpito on hyväksynyt ne.