Opiskelijaksi Lyseoon? Studies in Lyseo?

Näillä sivuilla kerromme sinulle, millainen opiskelupaikka Oulun Lyseon lukio on. Klikkaa vasemmasta palkista kysymystä, johon haluat saada vastauksen.

These pages give you information on Lyseo (full name: Oulun Lyseon lukio). For information in English on applying for studies in the IB Diploma Programme, please go to the English page.

Voit katsoa Lyseon tietoja myös Ouluun lukioon 2020-2021 -oppaasta ja vertailla vaikka lukioiden kielitarjontaa: missä muualla voit opiskella espanjaa, ranskaa, saksaa, englantia, ruotsia, venäjää ja latinaa - ja monia vielä laajan tason oppimäärään asti! Olitpa sitten kiinnostunut kielten lisäksi muista humanistisista oppiaineista tai luonnontieteistä, meillä riittää opiskeltavaa ja innokkaita opettajia, jotka kannustavat ja tukevat jokaista löytämään sen oman juttunsa. 

Mikäli haluat kurkistaa Lyseon kulissien taakse, lataa itsellesi ja lue Lyseolaistarinoita-verkkokirja (pdf)! Teos sisältää Lyseossa opiskelleiden mutta jo maailmalle lähteneiden opiskelijoiden tarinoita, muistoja ja luonnehdintoja koulumme viime vuosien elosta - ja vähän vanhempaakin juttua. Seuraa meitä myös Facebookissa "Oulun Lyseon lukio" tai Instagramissa @oulun_lyseo

Katso myös lukio-opiskelun arkea ja juhlaa lyhytelokuvasta Oulun lukio - mun lukio.

*  *  *  *  *

> Hakeminen: Opintopolku-sivusto