Lukiopsykologi- ja lukiokuraattoripalvelut

Lukiopsykologi ja -kuraattorityön työn keskeinen tavoite on edistää opiskelijoiden opiskelua, kehitystä sekä hyvinvointia ensisijaisesti koko oppilaitosyhteisössä toteutettavana työnä. Lukiopsykologi ja -kuraattori osallistuvat oppilaitosten opiskeluhuollollisen työn suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen mm. oppilaitoksen moniammatillisissa opiskelijahuoltoryhmissä. Lisäksi lukiopsykologi ja -kuraattori voivat toteuttaa oppilaitoksessa ryhmämuotoista toimintaa, osallistua oppilaitoksen tapahtumiin ja hyvinvointipäiviin jne.

Lukiokuraattori ja -psykologi tapaavat opiskelijoita sekä tekevät yhteistyötä opiskelijan vanhempien, oppilaitoksen henkilökunnan, muun sosiaalisen verkoston sekä eri viranomaistahojen kanssa opiskelijan tarvitseman tuen turvaamiseksi.

Lukiokuraattoriin voit olla yhteydessä mm. opiskeluun, kaverisuhteisiin, perhesuhteisiin ja opiskelijan elämässä tapahtuviin muutoksiin liittyvissä asioissa. Lisäksi lukiokuraattorilta voi saada ohjausta taloudellisissa asioissa.

Lukiopsykologiin voit olla yhteydessä mm. oppimiseen ja opiskeluun, elämäntilanteen muutoksiin, ihmissuhteisiin tai jaksamiseen ja mielialaan liittyvissä asioissa.

Lukiokuraattori Mari Kanyagia
p. 040 5967167.

Marin tavoittaa parhaiten soittamalla.

Soittaessasi jätä tarvittaessa puhelinvastaajaan viesti. Muistathan mainita yhteydenotossasi nimesi, puhelinnumerosi ja lukiosi.
 

Lukiopsykologi Hanna-Liisa Kärsämä
p. 040 632 5670

Hanna-Liisan tavoittaa parhaiten puhelinajalla

  • keskiviikkoisin klo: 14.00-16.00
  • vastaanotto Raksilassa maanantiaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.
  • vastaanotto IB:n tiloissa (Kasarmintie 4) tiistaisin

Muina aikoina soittaessasi jätä tarvittaessa puhelinvastaajaan viesti. Muistathan mainita yhteydenotossasi nimesi, puhelinnumerosi ja lukiosi.

[päivitetty 8.9.2022]