Ylioppilastutkinnon aikataulu ja ohjeet

Syksyn 2020 yo-ilmoittautumisinfo pidettiin 8.5.2020.

Koepäivät, ohjeet ja määräykset sekä tiedote kokelaille löytyvät YTL:n sivuilta: ylioppilastutkinto.fi

Ilmoittautuminen päättyy 5.6.:

- Lyseon ilmoittautumisohjeet

- Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella Wilmassa (> Lomakkeet > Ilmoittautuminen ylioppilaskirjoituksiin _Lyseo). Aiemmasta poiketen lomaketta ei toimiteta kansliaan, vaan tämä riittää. Ole huolellinen!

- vanhoille lyseolaisille, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää wilmaa, on ilmoittautumislomake täällä.

Osallistumisoikeuden anomuskaavake (tarvitaan, jos oppiaineen kokeeseen osallistumisoikeuden edellyttämää kurssimäärää ei ole suoritettu).

Muista seurata YTL:n tiedotteita siltä varalta että tulee muutoksia!

 

*************************

Kevään 2020 ylioppilaskokeisiin ilmoittautuville, ylioppilastutkinnon aloittaville pakollinen infotilaisuus järjestetään Lyseon juhlasalissa perjantaina 21.2.2020 klo 12.15. Yo-infon tiedote.

Kevään 2020 koepäivät löytyvät ovat ylioppilastutkintolautakunnan sivuilla. Katso myös ohjeet ja määräykset. Ohjeet on esitetty tiivistettynä lautakunnan tiedote kokelaille.

Ilmoittautuminen kevään 2020 kokeisiin alkaa maanantaina 11.11. ja päättyy perjantaina 22.11.2019. 

Kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeen Wilmassa, tulosta lomake,  allekirjoita se ja toimita kansliaan 24.2.2020 klo 14.45 mennessä. Lomake tulostetaan Wilman "Tulosteet"-välilehdeltä, sieltä kohdasta "Ilmoittautumistiedot ylioppilaskirjoituksiin".

HUOM! Syksyn 2019 ylioppilaskirjoituksiin osallistuneiden ilmoittautuminen kevään 2020 ylioppilaskirjoituksiin ei toimi Wilmassa ennen kuin syksyn tulokset ovat tulleet!


Hyvä kevään 2020 ylioppilaskirjoituksiin osallistuva lyseolainen,

Kevään koetilaisuuksia koskeva infotilaisuus pidetään Lyseon juhlasalissa perjantaina 21.2.2020 klo 12.15–12.45.

Tutustu tarkoin Lyseon koeaikatauluihin ja -paikkoihin sekä toimintaohjeisiin ennen kokeisiin osallistumista. Tutustu erityisen huolellisesti sähköisten kokeiden ohjeistuksiin (linkit sivulla 2 Lyseon ohjeissa).

Tarvittaessa sähköisen kokeen harjoittelu tulee tehdä ennen sähköisiä kokeita koululla Ylläpitoryhmän avulla (mukaan oma kone, latausjohto, langalliset kuulokkeet sekä tarvittaessa langallinen hiiri). Koepaikkoihin on mahdollista tutustua seuraavasti pe 28.2. klo 14.00 OSYK, monitoimisalissa (Maunonkatu 1) ja ma 9.3. klo 14.00 Luovin liikuntahallilla (Salmelantie 3, käynti Nahkatehtaankadun puolelta) > kartta.

Tarkista ennen harjoitusta, että koneeseesi voidaan kytkeä verkkojohto. Joihinkin koneisiin joutuu ostamaan verkkojohdon kytkemistä varten erillisen sovittimen (ethernet-adapteri), joka tulee koneen usb-porttiin. Katso lisäohjeita sopivan koneen valintaan ja kokeeseen valmistautumiseen. Koneen käynnistämiseen USB-tikulta on hyviä ohjeita myös sivustolla http://boottaus.fi/

Muista myös tarkistaa ilmoittautumistietosi Wilmasta: > yläpalkin Lomakkeet-valikko > Ylioppilaskirjoitusten ilmoittautumistiedot.