Ylioppilastutkinnon aikataulu ja ohjeet

Hyvä syksyn 2017 ylioppilaskirjoituksiin osallistuva lyseolainen,

Syksyn 2017 kokeeseen ilmoittautuville pakollinen infotilaisuus pidettiin Lyseon juhlasalissa tiistaina 2.5.2017 klo 13.00.

Katso Lyseon ilmoittautumisohjeet

Syksyn 2017 koepäivät löytyvät luotettavimmin ylioppilastutkintolautakunnan sivuilta. Katso myös ohjeet ja määräykset. Ohjeet on esitetty tiivistettynä lautakunnan ohjeistuksessa syksyn ylioppilaskirjoituksiin osallistuville.

Ilmoittautuminen syksyn 2017 kokeisiin alkaa tiistaina 2.5. ja päättyy maantaina 5.6.2017.

  • Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella Wilmassa (> lomakkeet > Ylioppilaskirjoituksiin ilmoittautuminen_Lyseo)
  • Osallistumisoikeuden anomuskaavake (tarvitaan, jos oppiaineen kokeeseen osallistumisoikeuden edellyttymää kurssimäärää ei ole suoritettu)
  • Kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeen Wilmassa, tulosta lomake,  allekirjoita se ja toimita kansliaan 5.6.2017 klo 15.00 mennessä. Lomake tulostetaan Wilman "Tulosteet"-välilehdeltä, sieltä kohdasta "L Ilmoittautuminen ylioppilaskirjoituksiin (virasto)".

+++++++++++

Syksyn kirjoituksia koskeva infotilaisuus pidetään Lyseon juhlasalissa xx.xx.2017 klo 13.00.

Tutustu tarkoin Lyseon koeaikatauluihin ja -paikkoihin sekä toimintaohjeisiin (tulossa) ennen kokeisiin osallistumista. Tutustu erityisen huolellisesti sähköisten kokeiden ohjeistuksiin (linkit sivulla 3 Lyseon ohjeissa), mikäli osallistut sähköisinä järjestettäviin kokeisiin.

Tarkista oma kokelasnumerosi ja ilmoittautumistietosi Wilmasta: > yläpalkin lomakkeet-valikko > ylioppilaskirjoitusten ilmoittautumistiedot.