Ylioppilastutkinnon aikataulu ja ohjeet

Hyvä syksyn 2020 ylioppilaskirjoituksiin osallistuva lyseolainen,

Syksyn koetilaisuuksia koskeva infotilaisuus pidetään maanantaina 7.9.2020 klo 13.00-13.30 Teamsissä. Linkki  https://urly.fi/1JqJ

Tutustu tarkoin Lyseon koeaikatauluihin ja -paikkoihin sekä toimintaohjeisiin ennen kokeisiin osallistumista. Tutustu erityisen huolellisesti sähköisten kokeiden ohjeistuksiin (linkit sivulla 2 Lyseon ohjeissa). YO-koepaikka on  Luovin liikuntahallilla (Salmelantie 3, käynti Nahkatehtaankadun puolelta) > kartta. Vain A-englannin kokeessa on käytössä myös Lyseon juhlasali ja OSYKin sali.

Tarvittaessa sähköisen kokeen harjoittelu tulee tehdä ennen sähköisiä kokeita Ylläpitoryhmän avulla (mukaan oma kone, latausjohto, langalliset kuulokkeet sekä tarvittaessa langallinen hiiri) koululla.

Tarkista ennen harjoitusta, että koneeseesi voidaan kytkeä verkkojohto. Joihinkin koneisiin joutuu ostamaan verkkojohdon kytkemistä varten erillisen sovittimen (ethernet-adapteri), joka tulee koneen usb-porttiin. Katso lisäohjeita sopivan koneen valintaan ja kokeeseen valmistautumiseen. Koneen käynnistämiseen USB-tikulta on hyviä ohjeita myös sivustolla http://boottaus.fi/

Muista myös tarkistaa ilmoittautumistietosi Wilmasta: > yläpalkin Lomakkeet-valikko > Ylioppilaskirjoitusten ilmoittautumistiedot.

Jos/kun tiedät varmasti, ettet ole tulossa johonkin yo-kokeeseen, ilmoita siitä kansliaan.

 

********************************************************

Syksyn 2020 yo-ilmoittautumisinfo pidettiin 8.5.2020.

Koepäivät, ohjeet ja määräykset sekä tiedote kokelaille löytyvät YTL:n sivuilta: ylioppilastutkinto.fi

Ilmoittautuminen päättyy 5.6.:

- Lyseon ilmoittautumisohjeet

- Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella Wilmassa (> Lomakkeet > Ilmoittautuminen ylioppilaskirjoituksiin _Lyseo). Aiemmasta poiketen lomaketta ei toimiteta kansliaan, vaan tämä riittää. Ole huolellinen!

- vanhoille lyseolaisille, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää wilmaa, on ilmoittautumislomake täällä.

Osallistumisoikeuden anomuskaavake (tarvitaan, jos oppiaineen kokeeseen osallistumisoikeuden edellyttämää kurssimäärää ei ole suoritettu).

Muista seurata YTL:n tiedotteita siltä varalta että tulee muutoksia!

 

*************************

 

Kevään 2020 ylioppilaskokeisiin ilmoittautuville, ylioppilastutkinnon aloittaville pakollinen infotilaisuus järjestetään Lyseon juhlasalissa perjantaina 21.2.2020 klo 12.15. Yo-infon tiedote.

Kevään 2020 koepäivät löytyvät ovat ylioppilastutkintolautakunnan sivuilla. Katso myös ohjeet ja määräykset. Ohjeet on esitetty tiivistettynä lautakunnan tiedote kokelaille.

Ilmoittautuminen kevään 2020 kokeisiin alkaa maanantaina 11.11. ja päättyy perjantaina 22.11.2019. 

Kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeen Wilmassa, tulosta lomake,  allekirjoita se ja toimita kansliaan 24.2.2020 klo 14.45 mennessä. Lomake tulostetaan Wilman "Tulosteet"-välilehdeltä, sieltä kohdasta "Ilmoittautumistiedot ylioppilaskirjoituksiin".

HUOM! Syksyn 2019 ylioppilaskirjoituksiin osallistuneiden ilmoittautuminen kevään 2020 ylioppilaskirjoituksiin ei toimi Wilmassa ennen kuin syksyn tulokset ovat tulleet!