Mitä pidit uudesta arviointikokeilusta?

Hyvä
32% (63 ääntä)
Huono
40% (78 ääntä)
Ihan OK
27% (53 ääntä)
Ääniä yhteensä: 194

Kommentit

Idea koeviikon uudistamisesta on erinomainan ja tarpeellinen, tosin näin ensimmäisellä kerralla kaikki hakee tietenkin vielä paikaansa eikä opettajat ehkä eivät ole hyödyntäneet uuden järjestelyn tuomia mahdollisuuksia ihan täysin.

Idea koeviikon uudistamisesta oli hyvä, mutta mielestäni toteustavassa voisi olla parannettavaa. Kun kokeeseen kertaavaa tuntia ei ole edellisenä päivänä, on huono puoli se, että viimeisimpien koodien viimeisistä tunneista on yleensä sitten jo viikko tai kaksi aikaa. Toisaalta arviointikokeilussa kokeiltu kokeiden tarkistaminen kokeen jälkeen oli hyödyllinen, sillä koekysymykset olivat vielä tuoreessa muistissa ja oli helpompi hahmottaa, missä meni pieleen ja missä onnistui. Tavanomaisen koeviikon jälkeinen kokeenpalautus on yleensä vasta viikkojen päästä, mikä on siinä mielessä huonoa, että asiat eivät enää ole niin hyvässä muistissa.

Uusi koeviikkojärjestely menetteli ensimmäiseksi kerraksi. Mielestäni uudistus ei ole niin akuutti, mutta olisi hienoa jos kurssin työmäärää voitaisiin jakaa tasaisesti pitkin jaksoa eikä tyyliin "ryminällä kerralla" .
Erikoisjärjestelyt tietääkseni onnistuivat hyvin. Koetta ennen kertaaminen oli hieno idea, mutta en itse kannattaisi tyyliä, että ekana tehdään koe ja sitten sen jälkeen käydään kokeen vastaukset läpi. Ainakin minä haluan keskittyä heti seuraavaan aineeseen enkä jäädä märehtimään vanhaa koetta. Vaikka joku haluaisikin katsoa, mitä meni oikein, jonkun näkökulman mukaan silloin katsotaan, mitä meni väärin. Siinä saattaa mennä opiskelumotivaatio kuuseen sen siliän tien.

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistetaan, että olet ihminen ja estetään roskapostirobotit. Kommentit julkaistaan, kun ylläpito on hyväksynyt ne.