Kiinnostaako Pikku-Diili?

HAASTA ITSESI!

Marraskuussa 2012 OuluSES järjestää kaikille opiskelijoille suunnatun 24 tuntia kestävän ideointikilpailun. Voit ilmoittautua joko yksin tai joukkueena! Osallistujille luvassa palkintoja, kontakteja sekä esiintymiskokemusta.

MISTÄ ON KYSE?

Pikku-Diilissä opiskelijatiimit kilpailevat todellisen yrityksen antaman kehityshaasteen ratkaisemisessa. Yritykset antavat haasteensa tiimeille, minkä jälkeen kilpailijoilla on 24 tuntia aikaa kehittää ratkaisu esitettyyn ongelmaan. Valmiit ratkaisut esitellään yritykselle, joka arvioi ehdotusten toimivuuden. Tämä on siis loistava mahdollisuus kehittää esiintymistaitojasi!

IDEOITA IDEOITA!

Pikku-Diilissä on kyse uusien ratkaisujen etsimisestä ja niiden esittämisestä yrityksille. Et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta tai tietoa liiketoiminnasta. Itseasiassa tämä "puute" voi olla jopa etu ja mahdollistaa uusien kekseliäiden ideoiden kehittämisen!

ILMOITTAUTUMINEN

Kilpailuun voit ilmoittautua seuraavassa osoitteessa: http://bit.ly/pikku-diili

Joukkueiden koko tulee olla 3−5 opiskelijaa. Voit osallistua kilpailuun myös yksin. Tällöin järjestäjät muodostavat joukkueet kilpailupäivänä. Pikku-Diili alkaa maanantaina 26.11 klo 16 Business Kitchenillä (Torikatu 23) yritysten esitellessä haasteet tiimeille. Tiimit voivat kysyä kilpailun aikana yrityksen edustajilta vinkkejä, mutta haasteen ratkaiseminen kannattaa aloittaa heti, sillä aikaa on vain 24 tuntia! 

Seuraavana päivänä 27.11 tiimit ja yritykset kokoontuvat jälleen aikarajan umpeuduttua. Tiimien tehtävänä on esitellä ideat noin 10 minuutissa yrityksille. Kaikki osallistujat saavat kirjallisen palautteen yrityksen edustajilta ja muilta tuomareilta. Tyhjin käsin ei siis lähde kukaan. Voittajille luvassa yritysten lahjoittamat palkinnot. 

Ilmoittautumisen deadline on 23.11.2012

VIELÄ LYHYESTI...

  • OuluSES:n järjestämä ideointikilpailu, jossa opiskelijat ratkaisevat 24 tunnissa yrityksen antaman tehtävän.
  • Kilpailun aloitus tapahtuu maanantaina 26.11. kello 16.00 Business Kitchenillä
  • Kilpailu loppuu ja ratkaisut esitellään yrityksille tiistaina 27.11. kello 16.00 samaisella paikalla.
  • Tiimien koko on 3-5 opiskelijaa, voit osallistua myös yksin.
  • Ilmoittautuminen osoitteessa: bit.ly/pikku-diili
  • Voittajille luvassa palkinnot.
  • Avoin kaikille opiskelijoille.
  • Lisätietoja: aki.toyras@ouluses.fi