Mielenvirkistystä luonnon keskellä

Sinä 15 – 25 vuotias nuori, tule mukaan lokakuiselle Metsäkävelylle 11.10. Metsässä sinua odottaa nuotiossa hehkuvat hiilet makkaran paistoon! Millaisia ääniä metsässä kuuluu ja miltä syksyinen metsä tuoksuu pimeällä? Hui, pelekääkkö nää pimiää? 

Lähdetään isolla porukalla metsään ja annetaan kyytiä turhille peloille. Tehdään yhdessä mukava ja mieleenpainuva metsäreissu, illan aikana opit käytännön erätaitoja, ohjelmaan sisältyy metsään liittyvä visailu ja luontoon tutustumista ohjaajien johdolla. Tarjoamme kyydit Oulu - Oulunsalo – Oulu ja tietenkin retkieväät. Ota mukaan metsäkävelylle mukavat ja säähän sopivat lämpimät ulkoiluvarusteet, kuten villapusero, kumikengät ja sateen sattuessa sadetakki sekä tasku- tai otsalamppu.

Bussi lähtee perjantaina 11.10.2013 klo 17.00 Oulun Kriisikeskuksen (Tuirantie 1) parkkipaikalta ja tulemme takaisin kriisikeskuksen parkkipaikalle klo 21.00 

Sitovat ilmoittautumiset 30.9.2013 mennessä Oulun kriisikeskuksen sähköpostiin osms@oulunkriisikeskus.fi. Metsäkävely on osallistujille maksuton.

Lisätietoja saat Oulun kriisikeskuksen vapaaehtoisilta tukihenkilöiltä:

  • Kaisu Bäckman, p. 040 – 5460 364 (kaisu.h.backman@gmail.com)
  • Mairit Toppi, p. 040 – 5066 136 (mairit.toppi@gmail.com)

Metsäkävelyn yhteistyötahoja ovat Oulun kriisikeskuksen lisäksi Metsäkeskus ja Suomen Mielenterveysseura. Hyvän mielen metsäkävelyiden suojelijana toimii, tasavallan presidentin puoliso Jenni Haukio.