Lisää uusi kommentti

CERN 2013 - Lauantai 20.4

Opintomatkan viimeisenä päivänä lauantaina pakkaamisen ja huoneiden luovuttamisen jälkeen lähdimme eri porukoissa viimeiselle visiitille Geneven ympäristöön pilvisen sään siivittämänä.

Kävimme noin 10 hengen porukassa hieman kaupungin ulkopuolella sijaitsevassa ostoskeskuksessa. Muutaman tunnin putiikkien tutkimisen jälkeen menimme syömään ravintolaan ja saimme raa'at pihvit kiitos tarjoilijan kyseenalaisen englanninkielentaidon. Jos tarjoilija puhuu ranskaa, ja osaat sanoa ranskaksi vain "Je t'aime" miten tilaat kypsän pihvin? Selvisi, ettei ainakaan osoittamalla peukalolla ylös ja sanomalla "well done". Kokin käytyä selvittämässä häslingin saimme jonkun ajan kuluttua pihvimme kypsinä takaisin.

Lounaan jälkeen lähdimme hakemaan matkatavaramme hostellilta ja sieltä jatkoimme lentokentälle. Lentomatkalla saimme vielä ihailla Alppien lumisia huippuja pilvipeitteen yläpuolelta. Pitkän lentomatkan päätteeksi saavuimme Ouluun ja pääsimme levähtämään viikon matkan jäljiltä.

Aarne Keränen

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistetaan, että olet ihminen ja estetään roskapostirobotit. Kommentit julkaistaan, kun ylläpito on hyväksynyt ne.