Lauantai 12.4.2014

Lauantai 12.4.2014 Seuraava päivä
 
Päivämme alkoi tutustumalla samassa rakennuksessa hotellimme kanssa olevaan kirkkoon nimeltä Santa Croze Di Gerusalemme. Siellä näimme mielenkiintoisia pyhäinjäännöksiä, esimerkiksi kopion Torinon käärinliinoista, Tuomaksen sormen ja naulan, jolla Jeesus oli naulattu ristiin.
 
Kirkon jälkeen matkasimme metrolla Spagnan asemalle josta jatkoimme kävellen läheiselle Villa Medicinille. Sen jälkeen tiemme vei Augustuksen mausoleumille, johon oli alunperin sijoitettu keisarillisia tuhkia. Karistettuamme tuhkat jaloistamme suunnistimme Pantheonille ihailemaan tätä parhaiten säilynyttä antiikin ajan temppeliä, jossa on palvottu monia roomalaisia jumalia.
 
Jatkoimme matkaa Fontana di Treville, mutta päätimmekin poiketa läheiseen kirkkoon, jossa oli esillä Pyhää Henrikiä esittävä puinen veistos. Vilkaistuamme sitä palasimme alkuperäiseen suunnitelmaamme ja kävelimme suihkulähteelle. Se oli kerrassaan upea. 
 
Fontana di Trevi oli viimeinen päivän yhteisistä kohteista, jonka jälkeen tiedossa oli kauan odotettu vapaa-aika. Jokainen sai käyttää sen haluamallaan tavalla.
Suurin osa porukasta käytti aikansa shoppailemalla keskustan alueella kun taas muutamat matkasivat kauemmaksi. Jotkut pääsivät todistamaan keskustassa ollutta mielenosoitusta, johon osallistui tuhansia ihmisiä ja valtavasti poliiseja. Opettajat metsästivät aitoja italialaisia nahkatuotteita kotiin vietäväksi. Kaikki palasivat jota kuinkin oikeaan aikaan hotellin kattoterassille jakamaan päivän tapahtumiaan.
Päivä oli hyvä lopettaa iltapalan hakuun läheisestä jo tutuksi tulleesta kahvilasta.
Buona notte! :3
- Nico ja Juulia H.
 

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.