Opiskelijakunnan hallitus

Opiskelijakunnan hallituksen esittely

Opiskelijakunnan hallitus 2022-2023

 

Lukas Koskinen, Puheenjohtaja, IB2 (3. vsk.)

Hallituksen puheenjohtajalla on useita monimutkaisia tehtäviä. On vaadittava muilta asioita tekemättä itse mitään, pitää käyttäytyä mielivaltaisesti ja lopulta seota totaalisesti vallasta.

No ei sentään.

Hallituksen toiminnassa mukana oleminen tarjoaa kaikenlaisia ongelmia ratkottavaksi. Välillä asiat ei mene niinkuin pitäisi, mutta kaikesta aina selvitään vanhimman kliseen eli tiimityön voimalla. Nyt kun loppu häämöttää tulee nostalginen ja haikea olo kaikista seikkailuista (ja sekoiluista) joissa on ollut mukana.

Seuraavaksi hieman itsestäni vaikka en itseäni kovin hyvin tunne.

Kun pitkä koulupäivä päättyy ja myös sen jälkeinen hallitus kokous, on parasta uppoutua jonkun hyvän kirjan pariin. Tai vaikka huononkin. Kunhan villasukat, lämmin peitto ja tee kuuluvat yhtälöön. Mukavuudenhaluisuus on silloin tällöin hyve. Pahe siitä tulee mitä lähemmäs koeviikkoa mennään. Mutta muistakaa lapsoset: Kaikesta aina selvitään!

Kerttu Ek, varapuheenjohtaja, 2. vsk

Moi! Oon Kerttu mutta vastaan myös lempinimeen Kepa :) Opiskelen Lyskalla tokaa vuotta ja oon ollu hallituksessa ökövuoden alusta asti. Nykyään hoidan varapuheenjohtajan duuneja ja lisäksi myös vastailen hallituksen DM-viesteihin ja teen huisin hauskoja TikTokeja. Erityisesti TikTok-ideoiden kanssa saa (ja pitää) tulla nykäsemään hihasta, koska inspiraatio alkaa olla vähissä :’(

 

Kiira Savikko, Abi

Oon ollu hallituksessa 3 vuotta ja oon joskus jotaki saanu myös täällä aikaan. Juon appelsiinimangomehua piimään sekoitettuna ja nautin siitä. Rakastan tanssimista ja tanssilattialla oon pysäyttämätön. Jos hallituksen wilma-viestissä on kirjotusvirheitä, niin se viesti on todennäköisesti mun kirjottama. (ootko jos ostanu penkkarikarit???)

 

Rebekka Kellokumpu, taloudenhoitaja ja A-luokan B-turientti

Hallituksessa since covid, ja nykyään ylennetty taloudenhoitajan pestiin, minkä otin vastaan, koska a) CV, b) CV. Suhteellisen hyvin kulutan aikaani opiskelujen ohella töiden tekoon, sitä kun siihen kuoppaan upposi aikanaan. Aikamoinen aikatauluttaja, mutta rakastan kavereita.

what a fucking year this week has been.

  • haaveammatti lentäjä