Opiskelijakunnan hallitus

Opiskelijakunnan hallituksen esittely 2019/2020

 

Sakari Hiltunen, puheenjohtaja, 3.vsk opiskelija


 

Morienttestä ja mahtavaa! Oon tämmöne potrea pojankoltiainen Kempeleestä. Meikämortalkombat tykkää ajella autolla ja kuunnella ysärijyystöä liian kovalla voluumilla. En tykkää kauheesti lehtikaalisipseistä, mutta on ne iha syötäviä kuitenki. Kerran söin konetiskiainetta lapsena. Saa soitella jos on asiaa 0440125211 tai sähköpostitella sakarihil@gmail.com
 

Santeri Satalahti, tiedotusvastaava, 3. vsk
 

Hei. Oon jo toista vuotta hallituksessa tekemässä hyödyllisiä juttuja, esim @lyseonhallitus


 


-instatilin päivittelyä (seuraa sitä). Toivon maailmanrauhaa ja sitä, että ihmiset ostais lukiobileisiin lippuja niinku ennen vanhaan. 


 

Iina-Kaisa Viheriävaara, sihteeri, 3. vsk

oon toi kissa 

Elle Tallgren, rahastonhoitaja, IB2 (3. vsk)

Hmm, moi. Vikaa ja kolmatta vuotta hallituksessa ja lukiossa, päätehtäväni on operoida hallituksen miljoonia ja kouluttaa apulaistani tähän vaativaan vaikkakin vaatimattomaan tehtävään, joudun siis pian luopumaan toisesta nimestäni $en$ei ¥oung Mani. Olen omistautunut ihmisyyden ulostuomiselle kameran objektiivin kautta, pilvet ovat lähellä sydäntäni. (shameless ig-promo)

 

Rosanna Paasovaara, apulaisrahastonhoitaja, IB1 (2. vsk)


Terveppäterve, oon Rosanna ja käyn 2. vuotta IB-lukiota, koska oon 200 IQ intellektuaali. Musta tulee tänä vuonna rahastonhoitaja, joten mun toiseksi nimeksi tulee ¥oung Hu$tla.

  

Kennet Mäkinen, Pulloroskisvastaava,  1vsk.

Päivää kaikille! Olen Kennet ja olen ensimmäisen vuoden opiskelija Ruukista. Vapaa-aikani koulun jälkeen vietän tanssimalla ja kavereiden kaa hengailemalla!


 

Akseli Köngäs, Hallituslainen, 1vsk.

 

 

Moikkelis koikkelis! Oon Akseli ja ensimmäisen vuoden opiskelija suvereenissa lukiossamme. Vapaa-aikani kuluu aikalailla nuorisovaltuuston ja Lukiolaisten liiton hommissa, mutta urheilen myös säännöllisen epäsäännöllisesti. Hyvää kevättä kaikille ja muistakaahan, että pulloroskis on vain pulloille :)


 

Eemeli Keränen, varapuheenjohtaja, 2.vsk.

 

 

Heissanveissan ja hirmelihoi! Its ya boi Eemeli, tän halituksen VPJ (Viehättävä PoJanpyllerö). Oon äärimmäisen älykkään, suuren ja mahtavan Sakarin seuraaja, vaikka se on jo hommannu lähestymiskiellon. Jos oisin prätkähiiri nii oisin varmaan Vinski. Hmu jos haluut liittyä mun Eino ja Aapeli -coverbändiin. 190cm, tumma ja komea. 

ps jos tulee huolia niin kilauta mun älytoosaan 0440106800 

Laura Räsänen, tyhjäntoimittaja/kuulutusvastaava, 2vsk.

Miksi prätkähiirille tuli vesivahinko?

Koska niillä on koko ajan hanat auki

 

Jasmin Tikkala, Kahvi- ja välipala-automaatti vastaava, 2 vsk.

 

 

Moikka, oon Jasmin ja mulla on tän hallituksen tärkein tehtävä eli oon kahvi- ja välipala-automaatti vastaava, joten hmu jos tulee huolia sun aamu-, päivä-, tai iltapäiväkahvin suhteen. Tykkään myös koirista ja neki musta (En kyl oo kysyny niiltä ku ne ei osaa puhua).

 

Oliver Kerola, 2. vsk, hallituksen glorifioitu postimies Pate. Kantani on, että pitsa kirjoitetaan ilman z-kirjaimia ja että laskut maksetaan ajallaan. Muistutan myös, että kysely on sitova. 

Muut ottaa taksin, John Lennon menee lentokoneella, minä kävelen. Näillä sanoilla toivotan sinulla, kunniakkaalle lyseolaiselle, hyvää lukuvuoden jatkoa.

 

PS. Jos on kysymyksiä muusta kuin postista, saa parempia vastauksia muilta hallituksen jäseniltä, mutta aina voi koittaa onnea kanssani, jos on rohkealla tuulella :)


 

 

Rayyan ali, aka your boi Broccoli, 1. vsk, ibllä

Minulla on huono soumi joten jatkan aloitukseni englanniksi. “clears throat” My dream as a child was to become rapper, but life is hard so I ended up attending to highschool in the international baccalaureate programme. I do pArKouR, and Netflix & chill as a hobby. if you wanna make some lit music, you know what to do 044 9624319. (PROPANE)

it was hard to find pictures of myself, but here you go. yes green is my favorite color

 

Sivut