Opiskelijakunnan hallitus

Opiskelijakunnan hallituksen esittely

Opiskelijakunnan hallitus 2021-2022

 

Kennet Mäkinen, Pj, Abiturientti

Moikka! Olen ABI  ja toimin hallituksessa nyt kolmatta ja viimeistä vuotta, tällä kertaa puheenjohtajan asemassa. Asustelen itsenäisesti Oulussa, jolloin vapaa-aikani tykkään tuhlata tanssimiseen ja pelailuun. Hmu jos tekee mieli rupatella! Vastailen ilomielin kysymyksiin ja säästä on aina kiva jutella!

Rasmus Hautamäki, IB2 (3.vsk)

Hei! Olen nyt kolmatta vuotta IB:llä ja toimin jo toista vuotta hallituksessa. Edustan IB oppilaita hallituksessa ja ylläpidän kommunikointia IB:läisten ja hallituksen välillä. Vapaa-ajalla pidän salilla käymisestä ja kavereiden kanssa hauskanpidosta.  

Kerttu Ek, hallituslainen, 1.vsk

moikkuu! oon Kerttu ja opiskelen ekaa vuotta Lyseon lukiossa. vapaa-ajalla kerron ihmisille, että opiskelen Lyseon lukiossa ja urheilen myös välillä :) kehitysideoita tai muuta mukavaa saa aina tulla kertomaan jos jottain tullee mieleen <3

Moro moro. Täs ois tämmöne Santeri nimine ukko! Oon nytte kakkosvuosilaine ja oon hallitukses varapuheenjohtaja. Tykkään käydä salilla ja kuunnella musiikkia, joten on sillo tällö bändipaita päällä. Nii ja mainittinko et tykkään käydä salilla. Mut joo, jos on vuan mittää kysyttävvää tai mitää sydämellä nii voi tulla kertomaa!

Moii! Mää oon Reeta, amatööri taiteilija in the making. Mun pöytätasot on lähinnä täytetty huonekasveilla ja maalituubeilla. Vapaapäivät tyypillisesti menee videopelejä pelaillen ja porkkanoita ränchissä dippaillen. Tosiaan Lyseolla ensimmäistä vuotta ja saa tulla jutustelemaan aina kun siltä tuntuu ;)

Päivää mie oon Theo Persson Lyseon IB linjalta. Vapaa-ajallani olen iso nörtti, maalailen, pelaan roolipelejä, pelaan mätäkkää ja luen fysiikkaa. Mie olen luvannut myös tehdä ruokaa ja leipoa IB puolelle, joten antakaa pyyntöjä. Toimin myös hallituksen virkamiehenä ja hoidan lakiongelmia. Olen innokas oppimaan ja auttamaan muita, joten älä anna puvun pelotella.

Juho Åvist, hallituslainen ja vieläpä 1. vsk

Terve teille,

Mun nimi on Juho, käyn Lyseon lukiota, oon ykkösellä ja mun eläin on jänösiilikäs. Vapaa-aika menee suuressa osin pingpongiin AKA pingikseen AKA pöytätennikseen ja opiskeluun, joten ei siitä sen enempää. Lempiaineita on fysiikka, matikka ja enkku. Lähin hallitukseen mukaan sitä varten, että ihmisten asiat ja huolet, murheet sekä turhat toiveet pääsee kuuluviin, joten kerro ihmeessä ideasi mullekin!

Moikka moi! Mun nimi on Sara Niinivirta ja olen abi sekä toimin toista vuotta hallituksessa. Tän viimeisen vuoden toimin meidän hallituksen rahastonhoitajana, bisnesvastaavana ja sen sellasta.

Omaan vakavan matcha latte addiktion ja tykkään suolakurkuista (hui). Vapaa-aika menee aika pitkälti tanssiessa, abivuoden luku-urakan selättämisessä ja ihmisten kanssa sosialisoidessa. Mikäli on ikinä mitään huolia, toiveita tai kaipaa juttuseuraa niin mua saa aina tulla nykäseen hihasta :) 

Kiira Savikko, 2. vsk

Terve! Oon tämmönen hyväntuulinen toisen vuoden opiskelija ja toista vuotta hallituksessa. Tykkään neuloa sukkia ja virkata tunneilla ajankuluksi. En voi sietää vadelmahilloa. Mulle voi tulla aina jakamaan elämän iloja ja suruja. Siankärsämöt on kivoja kukkia, kiitos :)

Joona Niinimäki, Abiturientti

Hei! Olen Joona Niinimäki ja olen abi Lyseon kansallisella puolella. Olen toista vuotta hallituksessa, jossa vastuu tehtäväni on välipala -ja kahviautomaattien ylläpito, joten jos tulee kysyttävää, niin lähesty rohkeasti! 

moi :) oon rebekka, rebe.

erittäin mielelläni innostun asioista, utelias. main thing, elämänilo ja new york. vapaa-aikana? I do the hustle. Hallituksessa mukana, koska mukava suunnitella ja toteuttaa käytännön asioita ja lisätä ansioluetteloon taas yksi achievement lisää. Oon kans meidän hallituksen ig:n (@lyskanhallitus) somevastaava, proud.

Know what’s on the menu? 

Me ‘n’ u. 

Lukas Koskinen, IB1 (2.vsk)

Mulla ei oo varsinaisesti mitään tarkkaa roolia hallituksessa eli kai mää oon semmonen yleinen säätäjä. Vapaa-ajalla harrastan teatteri, tanssia ja kaikkea sen sellaista. Monesti vaikuttaa siltä, että en ota mitään tosissaan, mutta oon salaa aika vakava. Hallitus hommat on ollut koronan takia haastavia, mutta onhan se hauskaa puuhaa! Eikai tässä muuta!

Hei, mää oon tosiaanki siis Joona lyseon hallituksen Ib:n edustuksen vahvistus ja bilevastaava. Tässä nyt toista vuotta olen lyskan hallituksessa ja nykyisten abien lähdettyä alan rahastonhoitajan hommiin.

And the same in english:

Hi, I’m Joona from Lyseo IB and also the party executive for Hallitus. I am a part of the Hallitus for my second year now and after the third year students have graduated I will also become the new fund manager for Hallitus.

Och samma på svenska:

Jag talar inte svenska och jag ska inte prova.

Kriittiset mitat: 182cm, 72kg, 27,5cm

 

*************************************************************************

Opiskelijakunta vuonna X

 

Sakari Hiltunen, puheenjohtaja, 3.vsk opiskelija


 

Morienttestä ja mahtavaa! Oon tämmöne potrea pojankoltiainen Kempeleestä. Meikämortalkombat tykkää ajella autolla ja kuunnella ysärijyystöä liian kovalla voluumilla. En tykkää kauheesti lehtikaalisipseistä, mutta on ne iha syötäviä kuitenki. Kerran söin konetiskiainetta lapsena. Saa soitella jos on asiaa 0440125211 tai sähköpostitella sakarihil@gmail.com
 

Santeri Satalahti, tiedotusvastaava, 3. vsk
 

Hei. Oon jo toista vuotta hallituksessa tekemässä hyödyllisiä juttuja, esim @lyseonhallitus


 


-instatilin päivittelyä (seuraa sitä). Toivon maailmanrauhaa ja sitä, että ihmiset ostais lukiobileisiin lippuja niinku ennen vanhaan. 


 

Iina-Kaisa Viheriävaara, sihteeri, 3. vsk

oon toi kissa 

Elle Tallgren, rahastonhoitaja, IB2 (3. vsk)

Hmm, moi. Vikaa ja kolmatta vuotta hallituksessa ja lukiossa, päätehtäväni on operoida hallituksen miljoonia ja kouluttaa apulaistani tähän vaativaan vaikkakin vaatimattomaan tehtävään, joudun siis pian luopumaan toisesta nimestäni $en$ei ¥oung Mani. Olen omistautunut ihmisyyden ulostuomiselle kameran objektiivin kautta, pilvet ovat lähellä sydäntäni. (shameless ig-promo)

 

Rosanna Paasovaara, apulaisrahastonhoitaja, IB1 (2. vsk)


Terveppäterve, oon Rosanna ja käyn 2. vuotta IB-lukiota, koska oon 200 IQ intellektuaali. Musta tulee tänä vuonna rahastonhoitaja, joten mun toiseksi nimeksi tulee ¥oung Hu$tla.

  

Kennet Mäkinen, Pulloroskisvastaava,  1vsk.

Päivää kaikille! Olen Kennet ja olen ensimmäisen vuoden opiskelija Ruukista. Vapaa-aikani koulun jälkeen vietän tanssimalla ja kavereiden kaa hengailemalla!


 

Akseli Köngäs, Hallituslainen, 1vsk.

 

 

Moikkelis koikkelis! Oon Akseli ja ensimmäisen vuoden opiskelija suvereenissa lukiossamme. Vapaa-aikani kuluu aikalailla nuorisovaltuuston ja Lukiolaisten liiton hommissa, mutta urheilen myös säännöllisen epäsäännöllisesti. Hyvää kevättä kaikille ja muistakaahan, että pulloroskis on vain pulloille :)


 

Eemeli Keränen, varapuheenjohtaja, 2.vsk.

 

 

Heissanveissan ja hirmelihoi! Its ya boi Eemeli, tän halituksen VPJ (Viehättävä PoJanpyllerö). Oon äärimmäisen älykkään, suuren ja mahtavan Sakarin seuraaja, vaikka se on jo hommannu lähestymiskiellon. Jos oisin prätkähiiri nii oisin varmaan Vinski. Hmu jos haluut liittyä mun Eino ja Aapeli -coverbändiin. 190cm, tumma ja komea. 

ps jos tulee huolia niin kilauta mun älytoosaan 0440106800 

Laura Räsänen, tyhjäntoimittaja/kuulutusvastaava, 2vsk.

Miksi prätkähiirille tuli vesivahinko?

Koska niillä on koko ajan hanat auki

 

Jasmin Tikkala, Kahvi- ja välipala-automaatti vastaava, 2 vsk.

 

 

Moikka, oon Jasmin ja mulla on tän hallituksen tärkein tehtävä eli oon kahvi- ja välipala-automaatti vastaava, joten hmu jos tulee huolia sun aamu-, päivä-, tai iltapäiväkahvin suhteen. Tykkään myös koirista ja neki musta (En kyl oo kysyny niiltä ku ne ei osaa puhua).

 

Oliver Kerola, 2. vsk, hallituksen glorifioitu postimies Pate. Kantani on, että pitsa kirjoitetaan ilman z-kirjaimia ja että laskut maksetaan ajallaan. Muistutan myös, että kysely on sitova. 

Muut ottaa taksin, John Lennon menee lentokoneella, minä kävelen. Näillä sanoilla toivotan sinulla, kunniakkaalle lyseolaiselle, hyvää lukuvuoden jatkoa.

 

PS. Jos on kysymyksiä muusta kuin postista, saa parempia vastauksia muilta hallituksen jäseniltä, mutta aina voi koittaa onnea kanssani, jos on rohkealla tuulella :)


 

 

Rayyan ali, aka your boi Broccoli, 1. vsk, ibllä

Minulla on huono soumi joten jatkan aloitukseni englanniksi. “clears throat” My dream as a child was to become rapper, but life is hard so I ended up attending to highschool in the international baccalaureate programme. I do pArKouR, and Netflix & chill as a hobby. if you wanna make some lit music, you know what to do 044 9624319. (PROPANE)

it was hard to find pictures of myself, but here you go. yes green is my favorite color

 

Sivut