Lukiopsykologi- ja lukiokuraattoripalvelut

Lukiopsykologi ja -kuraattorityön työn keskeinen tavoite on edistää opiskelijoiden opiskelua, kehitystä sekä hyvinvointia ensisijaisesti koko oppilaitosyhteisössä toteutettavana työnä. Lukiopsykologi ja -kuraattori osallistuvat oppilaitosten opiskeluhuollollisen työn suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen mm. oppilaitoksen moniammatillisissa opiskelijahuoltoryhmissä. Lisäksi lukiopsykologi ja -kuraattori voivat toteuttaa oppilaitoksessa ryhmämuotoista toimintaa, osallistua oppilaitoksen tapahtumiin ja hyvinvointipäiviin jne.

Lukiokuraattori ja -psykologi tapaavat opiskelijoita sekä tekevät yhteistyötä opiskelijan vanhempien, oppilaitoksen henkilökunnan, muun sosiaalisen verkoston sekä eri viranomaistahojen kanssa opiskelijan tarvitseman tuen turvaamiseksi.

Lukiokuraattoriin voit olla yhteydessä mm. opiskeluun, kaverisuhteisiin, perhesuhteisiin ja opiskelijan elämässä tapahtuviin muutoksiin liittyvissä asioissa. Lisäksi lukiokuraattorilta voi saada ohjausta taloudellisissa asioissa.

Lukiopsykologiin voit olla yhteydessä mm. oppimiseen ja opiskeluun, elämäntilanteen muutoksiin, ihmissuhteisiin tai jaksamiseen ja mielialaan liittyvissä asioissa.

Lukiokuraattori Maija Tarkiainen
p. 040 632 6612 

Maijan tavoittaa parhaiten puhelinajoilla

  • tiistaisin klo: 12.00-13.00 ja torstaisin klo: 12.00-13.00
  • vastaanotto IB:n tiloissa (Kasarmintie 4) keskiviikkoisin ja torstaisin

Muina aikoina soittaessasi jätä tarvittaessa puhelinvastaajaan viesti. Muistathan mainita yhteydenotossasi nimesi, puhelinnumerosi ja lukiosi.
 

Lukiopsykologi Hanna-Liisa Kärsämä
p. 040 632 5670

Hanna-Liisan tavoittaa parhaiten puhelinajalla

  • maanantaisin klo: 12.00-13.00 ja keskiviikkoisin klo: 12.00-13.00
  • vastaanotto IB:n tiloissa (Kasarmintie 4) tiistaisin ja torstaisin

Muina aikoina soittaessasi jätä tarvittaessa puhelinvastaajaan viesti. Muistathan mainita yhteydenotossasi nimesi, puhelinnumerosi ja lukiosi.

[päivitetty 14.2.2017]