Ylioppilastutkinnon aikataulu ja ohjeet

HUOM! Syksyn yo-kirjoituksiin osallistuneiden kevään yo-kirjoituksiin ilmoittautuminen ei toimi Wilmassa ennen kuin syksyn tulokset on haettu Primukseen!

Kevään 2018 kokeeseen ilmoittautuville pakollinen infotilaisuus järjestettiin Lyseon juhlasalissa torstaina 2.11.2017 klo 13.00.

Kevään 2018 koepäivät löytyvät ovat ylioppilastutkintolautakunnan sivuilla. Katso myös ohjeet ja määräykset. Ohjeet on esitetty tiivistettynä lautakunnan ohjeistuksessa kevään ylioppilaskirjoituksiin osallistuville.

Ilmoittautuminen kevään 2018 kokeisiin alkaa torstaina 2.11. ja päättyy torstaina 23.11.2017.

Kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeen Wilmassa, tulosta lomake,  allekirjoita se ja toimita kansliaan 23.11.2017 klo 15.00 mennessä. Lomake tulostetaan Wilman "Tulosteet"-välilehdeltä, sieltä kohdasta "L Ilmoittautuminen ylioppilaskirjoituksiin (virasto)".

+++++++++++

Hyvä kevään 2018 ylioppilaskirjoituksiin osallistuva lyseolainen,

Syksyn kirjoituksia koskeva infotilaisuus pidetään Lyseon juhlasalissa xx.2.2018 klo 13.00–13.30.

Tutustu tarkoin Lyseon koeaikatauluihin ja -paikkoihin sekä toimintaohjeisiin (tulossa) ennen kokeisiin osallistumista. Tutustu erityisen huolellisesti sähköisten kokeiden ohjeistuksiin (linkit sivulla 3 Lyseon ohjeissa), mikäli osallistut sähköisinä järjestettäviin kokeisiin.

Mikäli osallistut sähköisiin kokeisiin ja tarvitset kokeeseen lainaan koulun kannettavan tietokoneen, varaa sellainen käyttöösi varauslomakkeella (tulossa). Koulun koneiden varaukset pitää tehdä xx.xx. mennessä.

Sähköisen kokeen harjoittelutilaisuus pidetään Lyseon juhlasalissa xx.2. klo xx.00. Ota oma tietokoneesi mukaan, jollet ole varannut lainaan koulun konetta.

Tarkista oma kokelasnumerosi ja ilmoittautumistietosi Wilmasta: > yläpalkin Lomakkeet-valikko > Ylioppilaskirjoitusten ilmoittautumistiedot.

+++++++++++