Ylioppilastutkinnon aikataulu ja ohjeet

Keväään 2019 ylioppilaskokeisiin ilmoittautuville pakollinen infotilaisuus järjestetään Lyseon juhlasalissa torstaina 8.11.2018 klo 13.00.

Kevään 2019 koepäivät löytyvät ovat ylioppilastutkintolautakunnan sivuilla. Katso myös ohjeet ja määräykset. Ohjeet on esitetty tiivistettynä lautakunnan ohjeistuksessa syksyn ylioppilaskirjoituksiin osallistuville.

Ilmoittautuminen kevään 2018 kokeisiin alkaa torstaina 8.11. ja päättyy perjantaina 23.11.2018.

Kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeen Wilmassa, tulosta lomake,  allekirjoita se ja toimita kansliaan 23.11.2018 klo 15.00 mennessä. Lomake tulostetaan Wilman "Tulosteet"-välilehdeltä, sieltä kohdasta "Ilmoittautumistiedot ylioppilaskirjoituksiin".

HUOM! Syksyn ylioppilaskirjoituksiin osallistuneiden ilmoittautuminen kevään ylioppilaskirjoituksiin ei toimi Wilmassa ennen kuin syksyn tulokset ovat tulleet!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Hyvä syksyn 2018 ylioppilaskirjoituksiin osallistuva lyseolainen,

Syksyn koetilaisuuksia koskeva infotilaisuus pidetään Lyseon juhlasalissa torstaina 6.9.2018 klo 13.00–13.30.

Tutustu tarkoin Lyseon koeaikatauluihin ja -paikkoihin sekä toimintaohjeisiin ennen kokeisiin osallistumista. Tutustu erityisen huolellisesti sähköisten kokeiden ohjeistuksiin (linkit sivulla 2 Lyseon ohjeissa), mikäli osallistut sähköisinä järjestettäviin kokeisiin.

Mikäli osallistut sähköisiin kokeisiin ja tarvitset koetta varten lainaan koulun kannettavan tietokoneen, varaa sellainen käyttöösi varauslomakkeella.

Sähköisen kokeen harjoittelutilaisuus sähköisiin ylioppilaskirjoituksiin osallistuville (mukaan oma kone, latausjohto, langalliset kuulokkeet sekä tarvittaessa langallinen hiiri) järjestetään Lyseon juhlasalissa torstaina 13.9. klo 9.45–13.00. Voit tulla aikavälillä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Tarkista ennen harjoitusta, että koneeseesi voidaan kytkeä verkkojohto. Joihinkin koneisiin joutuu ostamaan verkkojohdon kytkemistä varten erillisen sovittimen (ethernet-adapteri), joka tulee koneen usb-porttiin. Katso lisäohjeita sopivan koneen valintaan ja kokeeseen valmistautumiseen

Muista myös tarkistaa oma kokelasnumerosi ja ilmoittautumistietosi Wilmasta: > yläpalkin lomakkeet-valikko > ylioppilaskirjoitusten ilmoittautumistiedot.